Prima pagina | Promotii | Servicii | Despre noi | Clienti | Contact

SaniTo Clean reprezinta solutia ideala pentru pastrarea igienei in salile de baie utiland-o cu echipamente de calitate superioara. Echipa noastra asigura service, intretinere cu consumabil si montare dupa standarde profesionale.Detalii..

Produse

Servicii

Igiena toaletei

> Colacul SaniTo
> Consumabile colac

Dozatoare sapun

> Dozatoare plastic
> Dozatoare metal

Uscatoare

> Uscatoare maini plastic
> Uscatoare maini metal
> Uscatoare par hotel

Dispensere prosoape pliate

> Dispensere prosoape pliate plastic
> Dispensere prosoape pliate metal
Dispensere rola

Dispensere hartie igienica

> Dispensere hartie igienica plastic
> Dispensere hartie igienica metal
Odorizante

Cosuri gunoi

> Cos gunoi plastic
> Cos gunoi metal
> Igiena feminina

Consumabile

> Sapun
> Hartie
> Servetele pliate
> Sparay odorizant

Echipamente curatenie

> Detergenti
> Alte echipamente
   

Sanito Clean, pe langa vasta gama de produse, ofera clientilor sai si serviciile necesare implementarii si functionarii acestora. 

Montaj

Pentru a integra produsele de igiena intr-un interior deja amenajat, puteti conta mereu pe specialistii Sanito Clean. Acestia va vor recomanda unde trebuie plasate echipamentele pentru un aspect si o functionalitate optima. Toate produsele furnizate de Sanito Clean beneficiaza de montaj si consultanta gratuita*

In cazul unei constructii noi, Va rugam sa apelati la specialistii SaniTo pentru a primi specificatiile produselor, in scopul de a prevedea, inca din faza constructie, integrarea sistemelor in locatia dumneavoastra.

Pentru grupurile sanitare deja existente, Va vom propune sugestiile noastre pentru integrarea facila si aspectuoasa a noilor solutii.


Garantie

Toate echipamentele furnizate de Sanito Clean beneficiaza de o garantie de la 1 an pana la 5 ani, in functie de produs. Sanito Clean, prin echipa sa de service, se obliga sa remedieze defectiunile aparute, in maxim 3 zile lucratoare, cu deplasarea echipei la adresa locatiei Dumneavoastra. Astfel, aveti garantia unei exploatari maxime a resurselor produselor noastre.

 

 
Made by Gama Eurogrup