Prima pagina | Promotii | Servicii | Despre noi | Clienti | Contact

Sanito Clean ofera solutii de igiena pentru toate companiile; pentru grupuri sanitare curate si o ambianta placuta. Gama de produse , cuprinde distribuitoare de sapun sau prosop de bumbac, articole pentru igiena cabinelor de toaleta, sisteme de improspatare a aerului Detalii..

Produse

Despre noi

Igiena toaletei

> Colacul SaniTo
> Consumabile colac

Dozatoare sapun

> Dozatoare plastic
> Dozatoare metal

Uscatoare

> Uscatoare maini plastic
> Uscatoare maini metal
> Uscatoare par hotel

Dispensere prosoape pliate

> Dispensere prosoape pliate plastic
> Dispensere prosoape pliate metal
Dispensere rola

Dispensere hartie igienica

> Dispensere hartie igienica plastic
> Dispensere hartie igienica metal
Odorizante

Cosuri gunoi

> Cos gunoi plastic
> Cos gunoi metal
> Igiena feminina

Consumabile

> Sapun
> Hartie
> Servetele pliate
> Sparay odorizant

Echipamente curatenie

> Detergenti
> Alte echipamente
 
Cine suntem?

Sanito Clean este o companie specializata in oferirea solutiilor de igiena. In orice spatiu public, fie acela o cladire de birouri, un restaurant sau oricare altul este nevoie de noi.
Peste un an de cercetare si testare a produselor furnizorilor mondiali de obiecte sanitare, au adus la formarea ofertei Sanito Clean. Aici puteti gasi produse de cea mai inalta calitate, care va vor oferi un confort deosebit in utilizarea acestora.

Pentru cine lucram?

Numai si numai pentru dumneavoastra. Fie ca sunteti presedintele unei banci sau mama unui copil jucaus, noi va vom oferi solutii pentru ca igiena si curatenia sa nu mai fie o problema, ci o solutie.

Unde vrem sa ajungem?

Vrem sa va simtiti confortabil in baie, in bucatarie, in birou, in orice loc unde Va petreceti timpul. Fiind in continua perfectionare, Sanito Clean este in permanenta cautare de produse noi si solutii mai bune pentru problemele vechi. De aceea, orice parere din partea Dumneavoastra este binevenita, Va fi ascultata si se vor gasi solutii pentru aceasta.

Echipa Sanito Clean
 
Made by Gama Eurogrup